Sommeryoga


Medisinsk yoga

Denne yogaformen passer for alle og vil utføres på sommeryogaen i skjærgården.
Mediyoga er en terapeutisk og forskningsbasert yogaform som har til hensikt å skape balanse i kropp og sinn. Denne yogaformen har sin opprinnelse i Kundaliniyoga og er sammensatt av enkle og kraftfulle fysiske øvelser i kombinasjon med pust og konsentrasjonsteknikker. For der som sliter med symptomer som utmattelse, kroniske smerter og andre helseutfordringer som gir redusert fysisk kapasitet, vil Mediyoga være midt i blinken. Yogatimene gir mental avspenning og balanse i kropp og sinn, og utvikler fysisk smidighet. På timene får du tilgang til ulike Startpakker med cd som gjøre det enklere for deg å begynner yogapraksisen hjemme. Timene passer for alle.

DSC00357

Yoga

Utøvelsen av yoga har eksistert i mer enn 5000 år, og praktiseres av mange hundre millioner mennesker verden over den dag idag. Regelmessig yogatrening er en fantastisk investering i hverdagen og i livet generelt. Yogaen arbeider på mange ulike nivå og med flere av kroppens ulike systemer samtidig, og er en svært helsefremmende form for trening.

Ved å delta på felles yogatrening vil du kunne kjenne på de unike og gode effektene yoga har på hele vår væren, vår kropp og vårt sinn, og lære deg enkle teknikker du kan ta i bruk på egenhånd. Yoga har mange fordeler. Blant annet fremmer det god muskelstyrke, en sunnere og smidigere kropp, god smertelindring, et økt energinivå samt bedre søvnkvalitet. For å kunne dra nytte av de gode virkningene av yoga fullt og helt anbefales det å praktisere yoga jevnlig slik at du virkelig erfarer hva yoga er og hva det gjør med deg. Det som er helt sikkert er at yoga gir deg et nydelig og etterlengtet pusterom i hverdagen, en sann nytelse for kropp og sjel.

Velkommen til yoga for kropp og sjel!

Yoga ved Kjærlighetsstien på Skjærhalden. Tirsdager kl. 19

Skjermbilde 2019-05-15 kl. 18.34.04

Yoga på Fiskekroken på Søndre Sandøy kl 10:00

Skjermbilde 2019-05-15 kl. 18.32.26

Yoga på Grønnbauen på Herføl kl 10:00

Skjermbilde 2019-05-15 kl. 18.25.32