Om oss

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter å ha gjennomgått et skifte i livet valgte vi å flytte fra Oslo til Hvaler for å skape et nytt liv i fredelige og harmoniske omgivelser. Dette har gitt oss muligheten til å tilby gode velværeopplevelser gjennom yoga, spa- og velværebehandlinger, Coaching meditasjonskurs og retreats.

I 2013 startet vi opp Indigo Velvære på Hvaler med et bredt spekter av spa- og velværebehandlinger. Bedriften ble straks godt mottatt av lokalmiljøet, og siden 2013 har Indigo Velvære vært godt besøkt av både fastboende og hytteeiere. Dette setter vi stor pris på, og det er med stor glede og takknemlighet at vi nå utvider Indigo Velvære´s behandlingstilbud med flere unike behandlinger og tjenester.

Indigo spa og velvære

DSC08513

Sølvi Palesa Gulbrandsen er utdannet idrettspedagog ved Norges Idrettshøgskole og har en videreutdanning i spaterapi fra Axelsons Bodywork School. Hun har jobbet med massasje og spaterapi siden 2008 og har vært tilknyttet blant annet Olavesen Spa Grand Hotel og Inch i Oslo. Hun har utdannelse som barneyogalærer gjennom Oslo Yoga, og har god erfaring med barneyoga i barnehagehverdagen og fra ulike arrangement. Høsten 2014 tok hun instruktørutdannelse i medisinsk yoga, en terapeutisk yogaform med opprinnelse i Kundaliniyoga som har til hensikt å skape balanse i kropp og sinn. Hun har praktisert yoga, meditasjon og reiki i mange år, og ser på dette som verdifulle verdier i arbeidet med mennesker og ulike behandlingsformer. Under behandlingene hun tilbyr, jobber hun både muskulært og energetisk, og ser på det som viktig å skape rom for dyp avspenning både fysisk, psykisk og emosjonelt. På denne måten kan man gi slipp på spenninger som sitter dypt i kroppen, både ved hjelp av den spesifikke behandlingsformen, men også ved å virkelig gi slipp på det man går og bærer på i form av psykisk stress. Behandlingene gir ro, næring og pleie til hele mennesket, både fysisk og psykisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kristian Gulbrandsen er utdannet som idrettspedagog ved Norges Idrettshøgskole og som Intuitiv Coach gjennom Norsk Senter for Bevissthet. Kristian tilbyr nå sine tjenester og behandlinger som en del av Indigo Velvære. Han har i mange år praktisert meditasjon som en naturlig del av livet, og har et lekent forhold til hvordan man kan utforske bevissthet i hverdagen. Kristian har også bakgrunn som klassisk massør og som triggerpunktbehandler, og vil bidra til at Indigo Velvære kan nå ut til enda flere som ønsker å benytte vårt behandlingstilbud.

«The truth is that our finest moments are most likely to occur when we are feeling deeply uncomfortable, unhappy, or unfulfilled. For it is only in such moments, propelled by our discomfort, that we are likely to step out of our ruts and start searching for different ways or truer answers.» – M. Scott Peck

MediYoga logoNHL logo