Spaopplevelser

Thalgo Marine Prelude

Varmt omslag med Dødehavsleire som virker utrensende, remineraliserende og fuktighetsivende. Bruk av havsalt tilfører mange mineraler og gir en fantastisk de-luxe-peeling. Utrolig behagelig og velgjørende behandling som etterlater huden ekstremt myk og smidig. Behandlingen avsluttes med dusj og bodylotion som masseres dypt inn i huden. Virker lindrende på muskel og leddplager.

60 min kr 950,-

 

 

 

 

 

 

Algeinnpakning

Thalgos mikroniserte sjøalger er verdenskjent for sine utrensende egenskaper. For maksimal effekt starter vi behandlingen med en utrensende algeskrubb og pakker deg deretter inn med alger tilsatt utrensende eteriske oljer. Behandlingen avsluttes med dusj og bodylotion som masseres godt inn i huden. NB! Etter utrensende behandlinger er det meget viktig å drikke mye vann for å hjelpe avfallsstoffene ut av kroppen.

75 min kr 1250,-

Aromacèane

Varmt omslag med Dødehavsleire tilsatt aromatiske oljer. Fantastisk for irritert hud og eksemhud. Virker lindrende på muskel og leddplager. Avsluttes med herlig aromamassasje. Velg oljer etter behov; slankende, avgiftende eller avslappende.

120 min kr 1600,-

Indocèane

En nydelig spaopplevelse som inneholder elementer fra hele fire verdensdeler. Behandlingen starter med en velduftende salt- og sukkerskrubb etterfulgt av en fantastisk Østen inspirert fullkroppsmassasje. Det hele avsluttes med en silkemyk kroppsmaske duftende av lotus ekstrakt. En svært avslappende behandling som gir masse energi.

2 timer kr 1890,-

Steinmassasje med algeskrubb

Avslappende og beroligende behandling som innledes med algepeeling og avsluttes med en fantastisk steinmassasje. Behandlingen gir deg silkemyk hud, øker sirkulasjonen og løser opp stive og spente muskler.

105 min kr 1450,-

Bli Ny

En totalopplevelse der du får silkemyke føtter og ny frisk hud, en myk og avslappet kropp der spenninger gir slipp og stress reduseres. Behandlingen begynner med fotpleie, så blir hele din kropp peelet med en herlig saltskrubb, så avsluttes det hele med en mykgjørende massasje fra topp til tå.

120 min kr 1500,-

Himmelsk velvære

Denne behandlingen er til deg som fortjener noe ekstra, eller til deg som ønsker å stenge hverdagen ute. Vi starter med en mykgjørende kroppsskrubb som gjør huden klar for en tilpasset kroppsinnpakning. Deretter får du servert frukt og en god kopp te. Vi avslutter med pedikyr og en deilig aromamassasje. Etter flere timer i terapeutens hender vil du føle deg som et nytt menneske.

3 timer 50 min kr 2850,-